Seura

VesiVeijarit ry (tuttavallisemmin VeVe) on vuonna 2001 perustettu uimaseura, jonka kotipaikka on Hollola. Toimintapaikkamme on Hollolan Uimahalli

Toimimme  lauantaia-amuisin klo 8.15 - 10.45 (paitsi kesä-aikana). 

Toiminta-alueitamme ovat: Vauvauinti, Perheuinti, Vesipeuhula, Uinnin tekniikka, Uintiryhmät, Vesijumppa. Seurassamme ei ole kilpailutoimintaa, eikä harjoittelumme tähtää varsinaisesti kilpailemiseen. Kilpalilullisempaa toimintaa alueellamme tarjoaa Lahden Uimaseura (LaUs)

Seuramme on keskittynyt mukavaan harratemaiseen uintitoimintaan, johon on tervetullut koko perhe. Tavoitteenamme on pitää pitää hauskaa vedessä, sekä siinä samalla oppia uimaan kaikkia neljää päätekniikkaa (vapaa-uinti, rinta-uinti, selkä-uinti ja perhos-uinti). Seuraan voi liittyä millä tahansa uintikokemuksella tai taustalla ja minkä ikäisenä vain. Perheen vanhemmille on järjestetty lasten uintien aikana vesijumppaa erillisen aikataulun mukaisesti sekä mahdollisuus käydä uimahallin kuntosalilla.

Vesiveijareiden vauvauinti on yksi suomen turvallisista vauvauinti paikoista. 

Toimintaa pyöritetään täysin harrastepohjalta. Yhdistyksellä ei ole ketään palkattua toimihenkilöä.  

Olemme Uimaliiton ja Suomen Uimaopetus ja hengenpelastuliiton jäseniä. Lisäksi kuulumme Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n.

Uiminen on kivaa!


VesiVeijarit ry
Y-tunnus: 2686356-8 
eMail: johtokunta@vesiveijarit.fi
(c)2020, All Rights Reserved
Osumalaskuri: 141366